arrow_drop_up arrow_drop_down
2 december 2020 
in Blogs

Je kinderfeestje, dat moet perfect zijn!

Jarig zijn, dat is spannend!

Het is bijna zo ver, je bent dan eindelijk bijna jarig. En jarig zijn brengt de nodigde spanningen met zich mee. Wat ga ik allemaal krijgen? Wie komt er op mijn feestje? En we zouden toch wel mijn lievelingskostje gaan eten? Jarig zijn er komt een hoop bij kijken. Want bij jarig zijn hoort natuurlijk feest vieren. Feest vieren met je familie maar ook met je vriendjes en vriendinnetjes. En wie wil er nu niet het leukste kinderfeestje geven? Het feestje waar iedereen nog lang over na praat. De leukste activiteiten doen met je vriendjes en/of vriendinnetjes.

Het is al weer even geleden

Het is al weer even geleden voor mij, maar je kinderfeestjes blijven je altijd bij. Het zijn memorabele momenten uit je jeugd. Ik weet het nog goed, het plan was gemaakt en de uitnodigingen waren verstuurd. Op de uitnodiging lonkte de tekst; ‘’Ik zeg niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee’’. Het leek mij echt een geniaal plan om dat erop te zetten, en dan compleet iets anders te gaan doen. Je wilt natuurlijk dat niemand weet wat je gaat doen. Soms vertel je het tegen een vriendje of vriendinnetje en soms lukt het je om niets te vertellen. Met een tekst als deze weet natuurlijk iedereen wat je gaat doen. Zwemmen. Maar nee, het werd geen zwempartijtje! Het werd broodjes bakken. De zwemspullen konden dus mooi in de tas blijven. Heerlijk die geur van vers gebakken brood. Het komt terwijl ik er aan denk gewoon weer naar boven.

De leukste kinderfeestjes

En wie wil er nu niet het leukste kinderfeestje geven met het meest verrassende thema? Het feestje waar iedereen nog lang over na praat. De leukste activiteiten doen met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Laten wij nu net die kinderfeestjes organiseren.

Een goede start

Tijdens een kinderfeestje ga je veel meer doen en leren dan alleen het maken van het gerecht of product. We starten het feestje met een kennismakingsronde. Zo weten de kinderen wie wij zijn, en weten wij wie de kids zijn. Tijdens de kennismaking vragen wij wie er al ervaring heeft in de keuken. Elk kind verteld dan trost wat zijn of haar ervaringen al zijn. Hier ontstaat de band, want elk kind heeft wel eens iets gebakken of gekookt. Groot of klein het maakt niet uit! Daarop volgt een klein stukje theorie. De theorie stemmen wij perfect af op de leeftijd van de kinderen. Zodat het leuk, interessant en leerzaam is. Natuurlijk houden we de theorie niet te lang, want de kinderen komen tenslotte voor het echte werk.

Handen wassen en aan de slag!

Hup, schort om, haren in een staart en de handen wassen. Want er mag hard worden gewerkt. Samen de recepten bestuderen, de benodigde ingrediënten verzamelen en dan gaat het werk beginnen. Groente wassen en snijden of deeg kneden we doen het allemaal zelf.

Mag je proeven tijdens het koken?

Jazeker! Je moet zelfs proeven. Niets is zo belangrijk als het proeven van de gerechten die je maakt. Je moet tenslotte zeker weten dat je eindresultaat perfect is! En daarbij maken wij altijd voordat we gaan beginnen de gezamenlijke afspraak dat we sowieso alles proeven. Je hoeft natuurlijk niet alles lekker te vinden, maar we proeven alles!

”Voor iedere kleine chef een passend feestje!”

Welke kinderfeestjes bieden wij?

Wij bieden een ruim aanbod aan kook en bak kinderfeestjes. Dus voor iedere kleine kok hebben wij een passend feestje. Een greep uit het assortiment;

  • Brood en koekjes bakken
  • Pizza’s bakken
  • Luxe 3 gangen diner
  • De mooiste taart
  • High tea
  • Cup cakes bakken
  • Hartige taart maken

Kijk hier voor ons volledige aanbod

En er is meer!

Naast dat wij de leukste kook en bak feestjes organiseren is er bij ons op het terrein nog veel meer plezier te vinden. Wij beschikken over een grote speeltuin waar even lekker kan worden uitgeraasd. En is er in de voorjaars en zomermaanden zelfs de beschikking over een zwembad. Zo kan die meegenomen zwemkleding dan toch van pas komen!

Samen eten

Een feestje is natuurlijk niet af zonder samen te genieten van het gemaakte lekkers. Bij een aantal van onze feestjes is het gezamenlijk aan tafel eten een vast onderdeel van het programma. Bij andere feestjes worden de gemaakte lekkernijen mee naar huis genomen om het thuisfront ook mee te laten genieten van al het lekkers!

Help! ik weet niet wat voor feestje ik wil!

Het kan natuurlijk voorkomen dat ondanks ons grote aanbod er niet precies tussen zit wat je zoekt. Geen paniek! Wij maken graag een feestje geheel op maat. Wil je onderdelen uit feestjes combineren of heb je zelf een uniek idee voor een feestje? Laat het ons dan gerust weten. Wij maken samen met jou een geweldig feest!

Zien we jullie snel voor een smaakvol en geweldig leuk kinderfeestje?

Over de schrijver
Eten, drinken en gastvrijheid dat is mijn grote passie. Het liefst laat ik zoveel mogelijk mensen meegenieten van mijn passie. Samen een onvergetelijk moment beleven!
Reactie plaatsen